Ведемо переговори з Зозулею про його повернення в СК "Дніпро–1" – Юрій Береза

Поділитися
Ведемо переговори з Зозулею про його повернення в СК "Дніпро–1" – Юрій Береза Зозуля може перейти в СК "Дніпро-1" © ФК Днепр
Роман Зозуля може повернутися в дніпровську команду.

Почесний президент СК "Дніпра-1" Юрій Береза розповів про те, що кличе Романа Зозулю грати за новостворений клуб.

"Ще раз скажу, що лідером команди на полі я розглядаю Романа Зозулю. На сьогоднішній день у нас є певні домовленості, він повертається 3-4 липня. Ми ведемо з ним переговори, щоб він повернувся в СК "Дніпро-1" і допоміг нам пройти Другу та Першу ліги за короткий час", – сказав Береза.

Також Береза заявив, що свій перший матч СК "Дніпро-1" проведе на "Дніпро-Арені".

"Я буду радий, якщо вболівальники будуть нас підтримувати на трибунах. 9 липня у нас вже пройде перша гра Кубка України, і її прийматиме "Дніпро-Арена". Це, фактично, початок нашого офіційного життя. При цьому у нас є договір зі стадіоном "Метеор", - додав Береза.

Зозуля повинен був грати за "Райо Вальєкано" до кінця сезону на правах оренди, але фанати команди публічно звинуватили українця в нацизмі і вимагали у керівництва клубу не здійснювати трансфер. У підсумку Роман повернувся в "Бетіс" і навіть вирішив призупинити кар'єру в збірній України.

Контракт Зозулі з іспанським клубом діє до літа 2019 року. У минулому сезоні на рахунку українця всього шість матчів без голів.

За підсумками минулого сезону дніпряни зайняли 11-е місце у турнірній таблиці Прем'єр-ліги і формально вибули до Першої ліги. Однак санкції ФІФА знизили команду ще на один дивізіон.

У клубу є великі борги перед колишніми гравцями та працівниками, за що дніпряни були позбавлені в цілому 24 очок і втратять ще шість очок в новому сезоні.

Також стало відомо, що Дніпро у Другій лізі представлятимуть дві команди – "Дніпро" і СК "Дніпро-1".

Раніше повідомлялося, що стадіон і тренувальну базу "Дніпра" продадуть на аукціоні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі