Вболівальники, що купили квитки на ЧС-2014, досі не впевнені, що зможуть потрапити на трибуни

Поділитися
Вболівальники, що купили квитки на ЧС-2014, досі не впевнені, що зможуть потрапити на трибуни
Навіть за 4 дні до старту головного футбольного змагання чотириріччя немає впевненості в тому, що бразильські стадіони будуть до кінця виконувати свої функції - на ряді арен йдуть будівельні роботи.

Напередодні старту чемпіонату світу в Бразилії може виникнути неприємна ситуація з розміщенням уболівальників на трибунах.

1376 вболівальників, які купили квитки на ЧС-2014, отримали листи з пропозицією обміняти їх на інші, повідомляє Reuters. Причина - неготовність ряду арен до старту турніру. Фанатам запропонували обміняти квитки на інші тій же категорії, але в інших секторах. До початку чемпіонату світу залишилася всього тиждень (матч відкриття між Хорватією та Бразилією відбудеться 12 червня), однак на деяких аренах до цих пір йдуть будівельні роботи.

Відзначимо, що напередодні ЗМІ поширили інформацію про неготовність стадіонів забезпечити глядачам доступ до інтернету. Тільки на шести з 12 стадіонів, які прийматимуть матч ЧС, вболівальники зможуть скористатися безкоштовним Wi-Fi - у Белу-Орізонті, Фортапезе, Ресіфе, Куритибі і Натале. Планувалося, що безкоштовний Wi-Fi буде доступний на всіх аренах, однак телекомунікаційні компанії і власники стадіонів не встигли домовитися.

"Це сталося не тому, що ми не хотіли, а тому що не змогли, - ми не отримали доступу до стадіонів", - повідомив один з представників телекомунікаційної компанії.

Нагадаємо, що мундіаль-2014 відбудеться із 12 червня по 13 липня. Під час змагань на бразильських стадіонах буде зіграно 64 матчі. !zn

Читайте також:

У ФІФА планують заробити на чемпіонаті світу в Бразилії 4,5 мільярда доларів

Пеле назвав чемпіонат світу-2014 ганьбою для Бразилії

ФІФА збільшить розмір призових на чемпіонаті світу-2014 на третину

Найбільше представництво на ЧС-2014 отримав чемпіонат Англії, Україна - 17-я

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі