"Важко повірити": головний тренер "Шахтаря" Пушич дав оцінку поразці від "Олександрії"

Поділитися
Маріно Пушич © ФК Шахтер
Маріно Пушич зізнався, що розчарований.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Маріно Пушич прокоментував несподівану поразку команди від "Олександрії" у четвертому турі УПЛ з рахунком 3:4.

Фахівець дав коментар в ефірі УПЛ ТБ.

"Я можу багато розповісти про гру, але в цьому не буде багато сенсу. Мені певною мірою важко повірити, що ми програли цю гру. Я схильний вважати, що все-таки ми більшою мірою подарували цю перемогу нашому опоненту.

Я розчарований, команда розчарована. Буде дуже складно резюмувати цю гру. Неприпустимо програвати у такий спосіб. Це не той стиль гри, який ми переслідуємо. Жахливо. Безперечно, жахливо – це все, що я міг би сказати про сьогоднішню гру. Це не спрацювало за тим методом, яким ми бачимо футбол.

Мені нема в чому звинувачувати свою команду. Ми віддали всіх себе, я бачив віддачу гравців, як вони поводилися на полі, як вони реагували на перебіг подій. Через наші помилки ми не змогли перевернути гру", – сказав Пушич.

"Шахтар" зазнав другої поразки при двох перемогах у новому сезоні. "Олександрія" Руслана Ротаня здобула три перемоги у трьох матчах УПЛ.

Українська Прем'єр-ліга: результати всіх матчів четвертого туру, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі