Вайлдер назвав несподівану причину своєї поразки від Ф'юрі

Поділитися
Вайлдер назвав несподівану причину своєї поразки від Ф'юрі Вайлдер протримався до сьомого раунду © Instagram
Американець звинуватив у всьому свій костюм.

Колишній чемпіон світу Деонтей Вайлдер (42-1-1, 41 КО) назвав причину свого розгромної поразки в бою проти Тайсона Ф'юрі (30-0-1, 21 КО).

"Ф'юрі не завдав мені взагалі ніякого збитку, але факт в тому, що мій костюм виявився для мене дуже важким. У мене в самому початку бою відмовили ноги. До третього раунду вони були вже зовсім вбиті. Але я – воїн, і люди це знають. Легко можна було помітити, що у мене проблеми з ногами... Я розумію, що вони відмовили через костюм.

Мені вперше вдалося приміряти костюм ввечері перед боєм, і я не думав, що він виявиться настільки важким. Разом з шоломом і батарейками він важив десь 18 кг або більше. Цей костюм був присвячений Місяцю афро-американської історії, я хотів, щоб він виглядав ефектно, і очевидно пожертвував заради цього всім іншим", - наводить слова американця Yahoo Sports.

Нагадаємо, в ніч з 22-го на 23 лютого в Лас-Вегасі відбувся реванш чемпіона WBC в суперважкій вазі Деонтея Вайлдера і Тайсона Ф'юрі.

Британець переміг технічним нокаутом у 7-му раунді. Уайлдер опинявся в нокдауні в третьому і п'ятому раундах, а потім кут чемпіона викинув білий рушник. Ф'юрі здобув 30-ту перемогу в кар'єрі і заволодів поясом WBC.

Раніше повідомлялося про те, що Ф'юрі готовий провести третій бій з Вайлдером.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі