Валуєв викликає Віталія Кличка на поєдинок

Поділитися
Екс-чемпіон WBA у надважкій вазі Микола Валуєв обов'язково хоче провести бій з Віталієм Кличком, незважаючи на зрив переговорів щодо організації поєдинку. Росіянин також закликав українця, нарешті, визначитися, чи хоче він зустрітися з ним на рингу.
Екс-чемпіон WBA у надважкій вазі Микола Валуєв обов'язково хоче провести бій з Віталієм Кличком, незважаючи на зрив переговорів щодо організації поєдинку. Росіянин також закликав українця, нарешті, визначитися, чи хоче він зустрітися з ним на рингу.Про це Микола Валуєв написав у своєму блозі на сайті Sportbox.ru. «Під час нашої останньої телефонної розмови з Віталієм Кличком, я сказав йому, що згоден на його фінансові умови. Як я вже неодноразово зазначав, його остання пропозиція не відповідає рангу даного поєдинку, з огляду на світовий інтерес до нашого протистояння», - відзначив росіянин. При цьому він підкреслив, що обов'язково хоче провести цей бій «з принципу і спортивного інтересу». Валуєв також додав, що на інших умовах цей поєдинок може і зовсім не відбутися, оскільки його можливий опонент ставить фінансові інтереси на чільне місце. «Я просив Кличка тільки внести декілька змін до контракту, що стосувалися реклами на моєму одягу і шортах під час бою і передматчевих заходів, а також належного контингенту квитків на бій. Зазначу, що умови, запропоновані промоутерською компанією Кличків, не відповідають прийнятим нормам професійного боксу», - написав він. Наприклад, вказав Валуєв, згідно із запропонованим договором, всі витрати за поїздки на прес-конференції та на сам бій він повинен був нести за свій рахунок. «У боксерському світі - це нонсенс. Ці витрати завжди несе промоутер поєдинку - в даному випадку компанія Кличка. Промоутер просто зобов'язаний забезпечувати проживання боксера і його команди протягом тижня до бою, у тому місті, в якому проходить поєдинок. Про які «нові» умови тоді може йти мова?», - задається питанням росіянин. При цьому Валуєв закликав українця не «вдавати із себе жертву, нібито у нього щось випрошують». «Віталій визначся, нарешті, хочеш ти цього бою чи ні», - підсумував росіянин. Нагадаємо, Віталій Кличко вів переговори про організацію бою з Миколою Валуєвим. Проте вони були припинені у середині липня. За повідомленнями ЗМІ, це сталося через неузгодженість фінансових питань між сторонами. Українець пропонував суперникові гонорар 1,5 мільйона доларів. Команда росіянина наполягала на 2,5 мільйона доларів. «Я не бачу можливості продовжувати переговори. Де це бачено, Чемпіон вмовляє претендента!», - заявив тоді Віталій Кличко. Українець вже домовився про проведення бою з екс-чемпіоном світу за версією WBO американцем Шенноном Бріггсом. Бій відбудеться 16 жовтня у Німеччині на гамбурзькій арені «О2-Arena».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі