"Валенсія" перервала рекордну переможну серію "Реала"

Поділитися
"Валенсія" перервала рекордну переможну серію "Реала" "Валенсія" завдала "Реалу" третьої поразки в чемпіонаті © realmadrid.com
Невдало розпочався 2015-й рік для "Реала". Втім, мадридці можуть втішати себе думкою про те, що лідерство в чемпіонаті не втрачено, так як "Барселона" теж програла.

У першому матчі в 2015 році мадридський "Реал" примудрився програти "Валенсії" 1:2. Таким чином, клубний рекорд мадридців за кількістю перемог поспіль в офіційних матчах перервався на позначці 22 гри.

В останній раз "вершкові" програвали 13 вересня 2014 року - тоді їх засмутили земляки з "Атлетико" - 2:1.

Рахунок на 14-й хвилині відкрив Кріштіану Роналду, який реалізував пенальті. Для португальця цей гол став 26-м у чемпіонаті-2014/15 і 33-м у всіх турнірах. На 52-й хвилині Барраган зрівняв рахунок - після його удару м'яч від Пепе влетів у ворота, а через 13 хвилин Ніколас Отаменді забив другий гол "кажанів". "Валенсія", на рахунку якої стало 34 очки, обійшла "Севілью" і повернулася на 4-е місце.

Приклад

17-й тур

"Валенсія" - "Реал" - 2:1 (0:1)

Голи: Кріштіану Роналду, 14 - з пенальті (0:1). Барраган, 52 (1:1). Отаменді, 65 (1:2).

"Валенсія": Диегу Алвес, Орбан, Отаменді, Мустафі, Барраган (Фегулі, 73), Парехо, Перес, Андре Гомеш, Пьятті (Хосе Гайя, 23), Пако Алькасер, Негредо (Морено, 80).

"Реал": Касільяс, Карвахаль, Пепе, Серхіо Рамос, Марселу, Іско, Кроос, Родрігес (Хедіра, 71), Бейл (Хесе, 71), Бензема (Ернандес, 80), Кріштіану Роналду.

Попередження: Серхіо Рамос, 15. Хосе Гайя, 23. Перес, 29. Мустафі, 33. Іско, 39. Пако Алькасер, 42. Парехо, 43. Орбан, 59. Карвахаль, 63.

Суддя: Хіль Мансано.

4 січня. Валенсія. Стадіон "Месталья".

Відзначимо, що "Реал" як і раніше зберігає лідерство в Примері, адже "Барселона" програла у звітному турі "Реалу Сосьєдаду". "Королівський клуб" з Басконії під керівництвом екс-наставника "Манчестер Юнайтед" Девіда Мойеса відкрили рахунок на 2-й хвилині завдяки автоголу - антигероєм епізоду став Альба. У час, що залишився каталонці так і не зуміли підібрати ключі до оборони басків.

30 грудня стало відомо, що Кріштіану Роналду став обладаталем звання кращий футболіст року за версією журналу World Soccer. Португалець впевнено випередив баварця Мануеля Нойєра і Ліонеля Мессі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі