В УЄФА впевнені, що міжнародні ігри можуть проводити тільки Львів і Київ - ЗМІ

Поділитися
В УЄФА впевнені, що міжнародні ігри можуть проводити тільки Львів і Київ - ЗМІ "Арена-Львів" готова приймати міжнародні матчі © lenta-ua.net
29 травня визначиться остаточне представництво України у європейських клубних турнірах.

УЄФА, як і раніше вважають, що проводити міжнародні матчі на території України може тільки Київ та Львів. За інформацією українських ЗМІ, інших варіантів в організації поки не розглядають, так само як і немає офіційної реакції на ситуацію з боку ФФУ.

Нагадаємо, що в нинішньому сезоні на єврокубки претендують київське "Динамо", донецький "Шахтар", дніпропетровський "Дніпро", луганська "Зоря", а також полтавська "Ворскла" і харківський "Металіст". Всі команди, крім полтавчан і динамівців, в минулому сезоні проводили свої домашні матчі в Києві та Львові. Що стосується Полтави, то стадіон в цьому місті вже приймав поєдинки Ліги Європи, і тоді з боку УЄФА не було жодних нарікань.

Представництво українського чемпіонату в єврокубках може змінитися, якщо клуби не пройдуть атестацію з боку УЄФА. В першу чергу, у керівного органу європейського футболу можуть виникнути питання з фінансових питань, а саме - заборгованостями по зарплаті, які існують у тій же "Зорі", не кажучи вже і про "Металісті". До 29 травня в Ньоні приймають заявки від клубів, а вже незабаром буде відомий остаточний склад учасників Ліги Європи та Ліги Чемпіонів.

Додамо, що Україна в сезоні 2015/16 отримає дві путівки в ЛЧ (одна - в груповий етап) і три місця в Лізі Європи (команди, що зайняли 3-5 місця у чемпіонаті Прем'єр-ліги). Також можливий варіант і ще одного місця в Лізі Чемпіонів - якщо "Дніпро" стане переможцем Ліги Європи-2014/15.

Читайте також: УЄФА і ФІФА пригрозили Іспанії виключенням із міжнародних турнірів

24 березня Мішель Платіні без боротьби переміг на виборах президента УЄФА. Француз був переобраний на свою посаду втретє.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі