В "Шахтарі" підвели підсумки роботи головного тренера Каштру в 2020 році

Поділитися
В "Шахтар" не планує звільняти Каштру © ФК Шахтер
Керівництво клубу задоволено діями тренерського штабу.

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін оцінив роботу головного тренера Луїша Каштру за підсумками минулого року.

"Для нас найголовніше - європейські турніри і чемпіонат України. Якщо взяти минулий сезон - виграв чемпіонат з величезним відривом від другого місця, дійшов до півфіналу ЛЄ. Потім трапилася пандемія, все перевернулося. Звичайно, це впливає на команду, на клуб, на УПЛ і весь світ.

Ми розуміємо всі ці причини. При цьому у нас груповий етап ЛЧ, група смерті, він виходить з цієї групи, залишаючи "Інтер" на 4-й позиції. На секундочку, це команда, яка коштує 630 млн євро, чий тренер один з найкращих в світі. Це дорогого коштує.

Цей рік Каштру провів дуже гідно, солідно. Йому можна поставити п'ятірку за п'ятибальною шкалою", - цитує Палкіна Tribuna.com з посиланням на прес-службу "Шахтаря".

На зимову паузу "Шахтар" пішов на другій позиції в турнірній таблиці УПЛ, відстаючи від "Динамо" на одне очко. Також "гірники" зіграють у плей-офф Ліги Європи.

Раніше повідомлялося про те, що голкіпер "Шахтаря" потрапив до збірної відкриттів Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі