В "Шахтарі" і "Динамо" прокоментували підсумки жеребкування Ліги чемпіонів

Поділитися
В Перший тур ЛЧ пройде 20/21 жовтня © ФК Шахтер
Українським командам належить зіграти проти топ-клубів.

Представники донецького "Шахтаря" і київського "Динамо" прокоментували підсумки жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів.

"Це дуже складна група, з максимальними вимогами. Це Ліга чемпіонів, це завжди складно. Три великі команди з європейської топ-5. Німеччина, Іспанія, Італія - три великих чемпіонати. Ми знаємо, які труднощі на нас чекають, і повинні вийти на наш найкращий рівень, щоб вийти з групи", - наводить слова наставника "Шахтаря" Каштру прес-служба донеччан.

"Це одна з найважчих груп, яку "Шахтар" коли-небудь отримував в Лізі чемпіонів. Але ми розуміли, що в такому турнірі легких суперників не буває. Всі знаходяться в однакових умовах, потрібно виходити і грати, битися за свої очки", - сказав директор "Шахтаря" по футболу Даріо Срна.

"Я ні про що не шкодую: в цьому турнірі слабких немає, в кожному матчі потрібно боротися, щоб перевірити свій реальний рівень. "Барсу" ми вже колись обігравали. У гравців є амбіції. А досвідчений тренер знає, як побудувати гру проти того чи іншого супротивника. У будь-якому випадку на нас чекає дуже цікава осінь, і я закликаю всіх любителів футболу вболівати і за "Динамо", і за "Шахтар", - прокоментував підсумки жеребкування президент "Динамо" Ігор Суркіс.

Нагадаємо, "Динамо" зустрінеться в групі з іспанською "Барселоною", італійським "Ювентусом" і угорським "Ференцварошем", а "Шахтар" потрапив в групу до іспанського "Реалу", італійського "Інтера" і менхенгладбахської "Боруссії".

Ліга чемпіонів: всі результати жеребкування групового етапу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі