В "Олімпіку" планують посилюватися лише перевіреними футболістами

Поділитися
В "Олімпіку" планують посилюватися лише перевіреними футболістами Без перегляду новачків у "Олімпік" брати не будуть © olimpic.com.ua
Новачок Прем'єр-ліги здивував футбольну громадськість жвавим стартом у сезоні. Тепер йому доведеться підтверджувати завойовані позиції.

Головний тренер донецького Олімпіка Роман Санжар вважає, що зберегти переможну атмфосферу в його команді можна лише у випадку, якщо потенційні новачки пройдуть випробування попередніми тренуваннями під час навчально-тренувального збору.

Напередодні в українських ЗМІ пройшла інформація, що "Олімпік" підсилять троє футболістів маріупольського "Іллічівця" - Богдан Бутко, Владислав Кулач і Андрій Тотовицький. Однак Санжар назвав подібні повідомлення чутками.

"Це якесь форсування подій. Нічого сказати не можу, напевно, це не більше ніж передчасні чутки. Конкретики ніякої. Підписувати будемо тільки тих хлопців, яких подивимося у себе в команді. Брати без перегляду на сьогоднішній день не плануємо, - повідомив Санжар програмі "Футбол NEWS".

Повідомляється, що поки не до кінця визначилися в "Олімпіку" ще і з місцем проведення самих зборів. Перший з трьох проходитиме в Києві, в ході нього команда візьме участь у Меморіалі Олега Макарова. Один точно буде в Туреччині, а також розглядається варіант з Об'єднаними Арабськими Еміратами.

Нагадаємо, що в чемпіонаті Прем'єр-ліги "Олімпік" йде на 4-му місці, маючи в активі 22 очки. Також команда зіграє в 1/4 фіналу Кубка України проти полтавської "Ворскли".

Напередодні Роман Санжар повідав, що головним завданням для його команди на найближчий час є набуття стабільності і нові перемоги в чемпіонаті - в першу чергу над грандами українського футболу, адже обігравати середняків "синьо-білі" вже навчилися.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі