В "Карпатах" знають, за рахунок чого можна обіграти "Шахтар"

Поділитися
В "Карпатах" знають, за рахунок чого можна обіграти "Шахтар" Михайло Кополовець розповів, як його команда налаштовується на "Шахтар" © ukraine.russiaregionpress.ru
21 листопада у Львові відбудеться зустріч місцевих "Карпат" і донецького "Шахтаря". У минулому сезоні для "гірників" поїздка в гості до "біло-зеленим" завершилася поразкою.

Півзахисник львівських "Карпат" Михайло Кополовець вважає, що в найближчому поєдинку чемпіонату Прем'єр-позбав проти "Шахтаря" його команду чекає серйозне випробування. Однак львів'яни знають рецепт перемоги над грандом.

За словами Кополовця, його команді слід показати приблизно той же футбол, що й у матчі з "Динамо", в якому "біло-зелені" відібрали два очки у лідера першості.

"Добитися результату можемо за рахунок самовіддачі, колективу, розуміння того, що всі повинні бути один за одного. І повинні фанати нам допомогти. Не можна залишати свої рідні Карпати. Їх підтримка для нас дуже важлива. Можу сказати, що робить атмосферу уболівальник. Йому байдуже, на якому стадіоні грає команда. Головне, щоб ця команда грала добре", - заявив футболіст в інтерв'ю клубній прес-службі.

з Огляду на те, що Львів став для "Шахтаря" тимчасовим притулком, у донецької команди з'явилися свої вболівальники далеко від рідного міста. Втім, Кополовець вважає, що львів'яни будуть підтримувати саме "Карпати".

"Я відвідував матч Ліги Чемпіонів, дивився як вболівальники ведуть себе. Зробив висновок - "Шахтар" для львів'ян не рідна команда. Вони хотіли б, щоб "Карпати" грали в Лізі Чемпіонів...", - вважає півзахисник "біло-зелених".

Додамо, що за покарання від Федерації футболу України львів'яни втратили спочатку три, а потім ще й шести очок. Тому зараз у їхньому активі - нуль залікових пунктів. Так що будь-який успішний результат - нічия або перемога буде для "Карпат" хорошою підмогою.

До речі, у минулому сезоні "Карпати" обіграли "Шахтар" у своїх рідних стінах-3:2.

Читайте також: "Карпати" наприкінці грудня розпрощаються зі своїм лідером

Після нульової нічиєї з "Карпатами" головний тренер "Динамо" Сергій Ребров відзначив, що львівська команда - сильний і гідний опонент. Однак наставник киян підкреслив, що в моменти, коли суперник чинить серйозний опір, він не хоче, щоб футбол у виконанні його підопічних перетворювався хаос.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі