В Іспанії за звинуваченням у корупції заарештований віце-президент ФІФА

Поділитися
В Іспанії за звинуваченням у корупції заарештований віце-президент ФІФА Вільяр є віце-президентом ФІФА з 2002 року © Marca
Анхеля Марію Вільяра взято під варту.

Президент Федерації футболу Іспанії, а також віце-президент УЄФА та ФІФА Анхель Марія Вільяр був заарештований сьогодні вранці, 18 липня, іспанською поліцією, повідомляє Marca.

67-річний функціонер був затриманий в ході проведення антикорупційної операції, що здійснюється з дозволу Верховного суду Іспанії.

Зазначимо, що з Вильяром заарештований і його син Гірка. Обидва підозрюються у фальсифікації документів, корупції та незаконному привласненні чужих коштів.

Передбачається, що Вільяр був затриманий в ході розслідування діяльності регіональних іспанських футбольних федерацій, з директорами яких він домовлявся про виведення коштів через різні фонди з метою організації своєї перемоги на наступних виборах президента організації.

Нагадаємо, що Анхель Марія Вільяр обіймав посаду президента Федерації футболу Іспанії з 1988 року. З 1992 року є віце-президентом УЄФА, а з 2002-го - ФІФА.

Раніше президенти ФІФА та УЄФА Блаттер і Платіні були відсторонені від футболу на 8 років.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі