В "Іллічівці" вже не вважають Маріуполь безпечним місцем для футболу

Поділитися
В "Іллічівці" вже не вважають Маріуполь безпечним місцем для футболу "Іллічівець" не зможе проводити матчі в Маріуполі © niuzy.com
Тренер маріупольців розповів, що найближчим часом його команда переїде в Дніпропетровськ, де буде тренуватися та проводити матчі набагато безпечніше.

Головний тренер маріупольського "Іллічівця" Микола Павлов повідомив про те, що його команда найближчим часом може покинути Маріуполь і переїхати тренуватися і грати в Дніпропетровськ.

За словами Павлова, який ще кілька тижнів тому говорив про реальну можливість проводити ігри чемпіонату Прем'єр-ліги в Маріуполі, тимчасовим притулком для його команди стане дніпропетровський стадіон "Метеор".

"Та ситуація, яка складається у нас в місті в останні дні три, не додає оптимізму ні футболістам, ні жителям. Люди з Донецька і Луганська, які могли у нас ховатися, тепер теж турбуються. Це не може не відбиватися на моральному стані гравців, керівників клубу і всієї команди", - зазначив Павлов.

"Ми готові розглянути питання про те, щоб проводити домашні поєдинки у Дніпропетровську, він досі не знято з порядку денного. Дочекаємося повернення "Дніпра", дізнаємося, чи не стануть вони перешкоджати тому, щоб ми грали на стадіоні Метеор. Швидше за все будемо приймати суперників там, а дубль свої матчі буде проводити поруч, в Новомосковську. Але це питання ще відкрите".

Додамо, що "Іллічівець", на відміну від команд з Донецька, а також луганської "Зорі", не став переїжджати в інші міста України, а залишився в Маріуполі. Втім, жоден з поєдинків нинішнього сезону, так і не був зіграний в місті на Азовському морі, який був звільнений від терористів ще в червні.

Нагадаємо, в матчі 5-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги "Іллічівець" зазнав 0:3 поразки від "Шахтаря". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі