В Азії запропонували посприяти участі спортсменів із Росії та Білорусі у змаганнях

Поділитися
В Азії запропонували посприяти участі спортсменів із Росії та Білорусі у змаганнях МОК проведе подальші консультації © Google
У МОК можуть переглянути своє рішення.

Виконувач обов'язків президента Олімпійської ради Азії Рандхір Сінгх заявив про те, що організація готова сприяти участі російських та білоруських спортсменів у змаганнях під її егідою.

Він заявив, що на азіатському континенті причин для захисних заходів немає. Однак підкреслив, що росіянам і білорусам дозволять виступати з дотриманням санкцій, що діють, проти них.

Після цього МОК виступив з офіційною заявою, в якій повідомили, що ухвалили рішення переглянути рекомендації щодо усунення спортсменів із РФ та Білорусі:

"МОК очолить подальше вивчення ініціативи Олімпійської ради Азії за участю спортсменів, які повністю дотримуються Олімпійської хартії та санкцій. Ця ініціатива буде обговорена в ході наступного раунду консультацій МОК з членами комітету, представниками спортсменів, міжнародними комітетами та національними олімпійськими", - йдеться у заяві.

Нагадаємо, МОК рекомендував усім спортивним федераціям усунути спортсменів із РФ та Білорусі після початку повномасштабного військового вторгнення в Україну. Також на території країни-агресора та її партнера не відбуваються офіційні міжнародні змагання.

Раніше Міжнародний паралімпійський комітет призупинив членство Росії та Білорусі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі