УЄФА направив ФФУ проект договору про проведення фіналу Ліги чемпіонів у Києві

Поділитися
УЄФА направив ФФУ проект договору про проведення фіналу Ліги чемпіонів у Києві Київ може прийняти головний матч ЛЧ
Остаточне рішення Європейський футбольний союз прийме 15 вересня.

УЄФА вже направив Федерації футболу України проект договору про проведення фіналу Ліги чемпіонів-2018 у Києві на НСК "Олімпійський". Про це повідомив керівник напрямку подачі заявки на проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА-2018 Сергій Лашкул.

"Федерацією футболу України була проведена колосальна робота для оформлення заявки Києва в якості претендента на проведення фіналу Ліги чемпіонів у 2018 році. Близько року знадобилося для того, щоб зібрати всі необхідні документи та гарантії від багатьох організацій: Кабінету Міністрів, Верховної Ради, стадіону, аеропортів, готелів і так далі. Особливих проблем з жодним з відомств не виникало завдяки президенту ФФУ Андрію Павелку, який безпосередньо вирішував питання з першими особами країни, міста і УЄФА. Крім цього, представники УЄФА під головуванням Мартіна Каллена бували в Києві, особисто інспектували НСК "Олімпійський" та інші об'єкти інфраструктури.

УЄФА не розголошує інформацію про висновки інспекції. Можна лише припустити, що інспектори залишилися задоволені побаченим, адже після вивчення наданих нами гарантій УЄФА вже направив ФФУ проект договору про проведення фіналу для підписання. Остаточне ж рішення щодо міста проведення фіналу Ліги чемпіонів-2018 УЄФА буде приймати 15 вересня в Афінах", - розповів Лашкул.

Також він зазначив, що УЄФА не називає конкурентів Києва на проведення фіналу: "УЄФА офіційно не повідомляє про наших конкурентів. У ЗМІ були повідомлення, що мадридський "Атлетіко" хотів провести фінал на новому стадіоні. У своїй роботі ми жодним чином не враховували потенційних конкурентів".

Нагадаємо, ФФУ подала заявку на проведення фіналу Ліги чемпіонів у 2015 році.

Читайте також: Павелко закликав інші країни підтримати заявку Києва на фінал Ліги чемпіонів

Фінал Ліги чемпіонів сезону 2016-2017 пройде в Уельсі. Приймати матч буде стадіон "Міленіум" в Кардіффі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі