УЄФА дозволила грати матчі єврокубків в Одесі і Дніпропетровську

Поділитися
УЄФА дозволила грати матчі єврокубків в Одесі і Дніпропетровську © The White House
Комісія європейської організації отримала гарантії від МВС і МНС і тепер "Дніпро" та "Чорноморець" будуть підкорювати Європу на очах у рідних вболівальників.

Згідно з інформацією газети "Команда", делегація УЄФА, яка побувала у Дніпропетровську та Одесі, дала добро на проведення міжнародних матчів на місцевих стадіонах.

Таким чином, "Дніпро" і "Чорноморець" зможуть прийняти своїх суперників з кваліфікації Ліги Чемпіонів і Ліги Європи відповідно перед своїми вболівальниками.

Нагадаємо, раніше в УЄФА у зв'язку з нестабільною ситуацією в Україні, заборонили проводити міжнародні зустрічі в низці регіонів - Луганській, Донецькій, Дніпропетровській, Харківській та Одеській областях.

Зазначимо, що "Дніпро" дізнається суперника у відбірковому турнірі 18 липня. Дніпропетровці стартують у третьому раунді відбору, матчі якого будуть проводити 29/30 липня і 5/6 серпня.

Українці можуть змагатися з шістьма сіяними клубами, серед яких виявилися російський "Зеніт", французький "Лілль", данський "Копенгаген", бельгійський "Стандард" і кіпрський АПОЕЛ.

Що стосується одеської команди, то вона вийде на старт Ліги Європи у третьому раунді відбору. Жеребкування відбудеться 18 липня, а матчі - 31 липня/7 серпня.

Повідомляють, що в найближчі дні УЄФА розгляне питання про допуск до проведення міжнародних матчів і харківського стадіону "Металіст". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі