Ув'язнений президент "Баварії" зможе переглядати матчі ЧС тільки за гроші

Поділитися
Ув'язнений президент "Баварії" зможе переглядати матчі ЧС тільки за гроші Колонія, де буде сидіти Улі Хенесс? знаходиться в мальовничому місці © opentorrent.ru
Людина, яка зробила з "Баварії" один із найуспішніших фінансових проектів, у минулому успішний спортмен тепер нарівні з усіма буде відбувати ув'язнення в одному з виправних закладів Німеччини.

Екс-президент "Баварії" Улі Хенесс через 2,5 місяці після оголошення вироку у справі про податкові махінації, відправився до колонії в містечку Ландсберг, де і буде відбувати термін 3,5 року.

У місце відбування покарання Хенесс вирушив на сріблястому BMW, проте незабаром йому довелося приміряти нову роль в'язня.

Як повідомляє Abendzeitung Muenchen, один із найбільш успішних спортивних керівників останніх років буде носити тюремний одяг традиційного темно-синього кольору. Новий одяг у колонії у дефіциті - зараз у Ландсберзі знаходяться близько 500 засуджених, і "новачки", як Хенесс, не особливо фінансуються, так що йому доведеться носити одяг, що був у вжитку. Однак тюремний одяг екс-футболіст збірної ФРН зобов'язаний носити лише під час роботи, у вільний час йому дозволено спортивний костюм, його він може придбати у в'язниці.

Хенессу дозволено залишити обручку і носити у в'язниці годинник, а ось телефони та інші мобільні пристрої залишаться за межами в'язниці. Гіркою пігулкою для екс-президента "Баварії" може стати той факт, що переглядати матчі чемпіонату світу для нього буде не так просто: дивитися телевізор після 20:00, коли починається підготовка до відбою, не дозволено, а більшість матчів починаються з 21:00. Телевізор у камері дозволено, але тільки якщо з Хенесса будуть стягувати плата за електрику і кабельне телебачення.

До речі, колонія у Ландсберзі відома тим, що у ній у 1924 році відбував покарання молодий Адолльф Гітлер - в результаті він відсидів у в'язниці близько 9 місяців.

Нагадаємо, що ЧС у Бразилії стартує 12 червня матчем Бразилія - Хорватія, який почнеться о 23:00. !zn

Читайте також:

Легендарний Беккенбауер вважає, що сьогодні "Баварія" сильніша за його команду в 70-х

Президент "Барселони" подав у відставку через підозри у "відкаті"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі