Усунули від тренувань: Бензема хоче залишити "Аль-Іттіхад" і повернутися до Європи

Поділитися
Усунули від тренувань: Бензема хоче залишити Карім Бензема © EPA-EFE/STR
Французький футболіст не зміг вчасно прилетіти з відпустки.

Саудівський клуб "Аль-Іттіхад" усунув французького нападника Каріма Бензема від тренувань на зборі в Дубаї, повідомляє Marca.

За інформацією джерела, головний тренер команди Марсело Гальярдо ухвалив таке рішення після того, як зірковий футболіст не прибув до розташування команди 12 січня після відпустки.

Футболіст перебував на Маврикії і не зміг вилетіти через циклон, проте це не стало поважною причиною для тренерського штабу. Крім того, Бензема пропустив три тренування ще до відпустки у грудні.

Інсайдер Ніколо Скіра повідомив, що 36-річний володар "Золотого м'яча"-2022 більше не хоче залишатися в Саудівській Аравії і має намір повернутися до європейського футболу.

Нагадаємо, Карім Бензема перейшов до "Аль-Іттіхаду" з мадридського "Реала" у статусі вільного агента влітку минулого року. У чемпіонаті Саудівської Аравії на його рахунку 9 голів та 5 асистів у 15 матчах.

Раніше повідомлялося, що Саудівська Аравія пом'якшила ліміт на легіонерів у футболі для залучення ще більшої кількості європейських зірок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі