Усик зробив прогноз на бій Ф'юрі - Нганну

Поділитися
Усик зробив прогноз на бій Ф'юрі - Нганну © Boxingscene
Українець зробив однозначну заяву.

Чемпіон світу в суперважкій вазі Олександр Усик поділився думкою про бій між володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі та Френсіса Нганну.

"Для Ф'юрі бій з Нганну - це булка з маслом. Я виключно говорю з погляду боксу. Коли люди кажуть, що Нганну може десь бахнути, і воно прилетить - так, він може це зробити. Але як ти можеш зробити це з двометровим гігантом, у якого за плечима 20 років у боксі?

І проти нього б'ється хлопець, у якого немає жодного поєдинку у якості боксера. Так, як солдат UFC він крутий чемпіон, я і не кажу, що він якийсь лівий. Він є чемпіоном UFC, але UFC це не бокс. Я повністю переконаний, що Тайсон Ф'юрі виграє цей бій, не особливо напружуючись", - сказав Усик.

Боксерське шоу за участю Ф'юрі та Нганну відбудеться 28 жовтня у Саудівській Аравії. Варто зазначити, що бій не буде виставковим та пройде за правилами боксу, але при цьому на кону не стоятиме титул чемпіона WBC, яким володіє Ф'юрі, а переможець отримає спеціальний пояс від організації.

Нганну був чемпіоном UFC у надважкій вазі та розірвав контракт з організацією і став вільним агентом. Ф'юрі свій минулий бій провів у грудні 2022 року проти Дерека Чісори та переміг технічним нокаутом у десятому раунді.

Раніше повідомлялося про те, що Усик має намір відвідати бій Ф'юрі - Нганну.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі