Усик залишився задоволений боєм в США, але готовий знову виступити в Україні

Поділитися
Усик залишився задоволений боєм в США, але готовий знову виступити в Україні Усик готовий битися в будь-якому місці © K2 Promotions
Український чемпіон світу поділився враженнями від минулого поєдинку і зізнався, що готовий знову вийти на ринг в Україні.

Чемпіон світу за версією WBO в першій важкій вазі Олександр Усик (12-0, 10 КО) прокоментував свою перемогу у поєдинку з Майклом Хантером (12-1, 8 КО) в рамках вечора боксу в ніч на 9 квітня в штаті Меріленд (США).

"У Оксон Гілл була така божевільна атмосфера, що здавалося, що ми боксуємо десь на території України. Дуже багато прапорів, дуже багато людей підтримувало. Навіть американці почали кричати правильно прізвище. Зал був просто "вау"! Мені сподобалося, як Майкл Баффер оголосив мене "Олександр Олександрович".

Мені без різниці, де боксувати. Головне боксувати. В Америці на HBO добре боксувати, в Україні добре боксувати. Треба, щоб були хороші противники і хороші бої. А де це буде - другорядне.

Якщо наступний поєдинок пройде в Україні, буде добре. Українським фанам не треба буде нікуди летіти", - цитує українського чемпіона XSPORT.

Нагадаємо, раніше Усик кинув виклик латвійському чемпіону світу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі