Усик спростував інформацію про зрив бою з Гассієвим

Поділитися
Усик спростував інформацію про зрив бою з Гассієвим Усик готовий боксувати в будь-якій країні світу © BoxingScene
Український боксер продовжує підготовку до поєдинку.

Чемпіон світу WBC, WBA у важкій вазі Олександр Усик (14-0, 11 КО) спростував інформацію про те, що його бій проти володаря титулів WBA, IBF Мурата Гассієва (26-0, 19 КО) перебуває під загрозою зриву.

"Те, що бій з Муратом не відбудеться - брехня. Моя підготовка йде, команда в зборі. Це якась "куля" в інтернеті, все брехня. Деякі люди кажуть, що я злякався, але це неправда. Я не з лякливих. Ми готуємося. Вся проблема в тому, що, напевно, в Comosa (організатори WBSS - прим.) хтось не може домовитися про місце бою. Природно, починають шукати винних в особі мене і моєї компанії, кажучи, що ми відмовляємося кудись їхати.

Моє завдання - тренуватися, виходити в ринг і показувати якісний бокс. Я вам скажу, мені абсолютно все одно, де, з ким і коли боксувати. Мені потрібні пояси Гассієва. Цей бій потрібен і мені, і Мурату.

Звідки я знаю, коли бій? Коли Comosa скаже куди їхати - чемодан у мене зібраний. Я готовий їхати в будь-яку точку земної кулі і боксувати", - заявив Усик.

Переможець фіналу WBSS стане володарем титулів IBF, WBA, WBC і WBO, а також отримає спеціальний трофей і чек на 10 мільйонів доларів.

Раніше повідомлялося про те, що Усик почав підготовку до бою з Гассієвим після травми.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі