Усик перемагав свого наступного суперника на аматорському рівні

Поділитися
Усик перемагав свого наступного суперника на аматорському рівні Усик знає, як перемагати Сіммонса
Сіммонс не запам'ятався чемпіону Олімпійських ігор нічим особливим.

Олександр Усик вже виходив на ринг проти британця Стівена Симмонса, з яким проведе свій наступний захист титулу Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO. Боксери зустрічалися на аматорському рівні.

У 2009 році Усик і Сіммонс перетнулися на стадії 1/8 фіналу чемпіонату світу, який проходив у Мілані. Усик впевнено виграв у суперника з рахунком 11:1 і згодом завоював "бронзу".

"Сіммонс - стійкий хлопець, тоді він зумів витримати безліч ударів. Хоча не сказати, щоб той бій і суперник мені запам'яталися чимось особливим. Поєдинок як поєдинок, у мене таких багато було. Чи зумів він доставити мені якісь проблеми? Ну, рахунок ви бачили", - сказав Усик.

"Я бився проти Усика на любительському чемпіонаті світу, і тоді він виграв за очками. Так що я вже бував з ним у ринзі і знаю, що робити, щоб його перемогти. І я вже боксував на території України, коли був аматором, і маю уявлення, як воно там", - зазначив Сіммонс.

Нагадаємо, на профі-рингу Усик і Сіммонс зустрінуться 23 квітня у столичному "Палаці спорту". Цей бій має стати для Усика генеральною репетицією перед поєдинком за титул чемпіона світу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі