Усик назвав 12 раундів з Брієдісом "найважчими в кар'єрі"

Поділитися
Усик назвав 12 раундів з Брієдісом "найважчими в кар'єрі" Усик подякував вболівальникам за підтримку © K2 Promotions
Українець подякував співвітчизникам за підтримку.

В Ризі відбувся чемпіонський бій між Олександром Усиком (14-0, 11 КО) і Майрісом Брієдісом (23-1, 18 КО) в рамках півфіналу Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS). За підсумками 12 раундів судді віддали перемогу українцеві, який об'єднав титули чемпіона WBO і WBC у важкій вазі.

"Друзі, спасибі велике арені, моїм співвітчизникам. Рига, тобі дякую за підтримку. Визначальним фактором у перемозі стала опозиція спортсмена. Якісний бокс, який показав Брієдіс", - заявив Усик відразу після бою.

"Це були найважчі 12 раундів, які я проводив. Ми зробимо з цього відповідні висновки і будемо готуватися до фіналу. Я особисто буду присутнім на наступному півфіналі. Впевнений, що переможе найсильніший".

У фіналі турніру Усик може об'єднати всі титули дивізіону в протистоянні з найсильнішим бійцем другого півфіналу, в якому за звання чемпіона за версіями IBF і WBA зійдуться росіянин Мурат Гассієв і кубинець Юніер Дортікос. Бій відбудеться 3 лютого в Сочі.

Олександр Усик - Майріс Брієдіс: ключові моменти, відео бою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі