Усик і Брієдіс провели першу "битву поглядів"

Поділитися
Усик і Брієдіс провели першу "битву поглядів" Бій відбудеться 27 січня © worldboxingnews.net
Українець і латиш зустрілися в Ризі.

Український чемпіон WBO у важкій вазі Олександр Усик (13-0, 11 КО) вперше зустрівся з володарем титулу WBC Майрисом Брієдісом (24-0, 18 КО) на прес-конференції в Ризі.

"Важко буде в ринзі, коли ми будемо боксувати. Там легко не буває. А те, що не відбувся бій в Україні? Організатори не знайшли підходящу арену, нічого страшного, побудуємо, будемо проводити.

Я радий, що буде в Ризі бій. Для мене головне, що я буду боксувати проти чемпіона світу, адже це буде об'єднання поясів. А де він буде проходити – це вже другорядне. Навіть якби бій призначили на місяці, ми б поїхали туди і боксували там", - дав свій коментар Усик.

"Переможець нашого бою увійде в зал слави боксу і стане одним з найкращих боксерів світу. Я повністю готовий до бою, ви зможете побачити мій прогрес 27 січня в рингу. Ми добре готуємося до цього бою у тренувальному таборі в Іспанії, Олександр – це топ-боксер, з відмінною аматорською кар'єрою. Я розумію, що він хоче забрати мій пояс, але я його так просто не віддам",- повідомив Брієдіс.

Нагадаємо, півфінал World Boxing Super Series Усик – Брієдіс пройде в Ризі 27 січня.

9 вересня Усик здобув перемогу над німцем Марко Хуком в десятому раунді технічним нокаутом і вийшов у півфінал Всесвітньої боксерської суперсерії.

Брієдіс свій бій 1/4 фіналу виграв не так переконливо - латиш пройшов всю дистанцію в домашньому поєдинку проти Майка Переса.

Раніше Олександр Усик показав на тренуванні неймовірну швидкість рук.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі