Усик хоче боксувати з усіма чемпіонами, але часто отримує відмови

Поділитися
Усик хоче боксувати з усіма чемпіонами, але часто отримує відмови Усик впевнений, що стане чемпіоном світу © K2 Promotions
Українець заявив, що багато боксерів бояться виходити проти нього у ринг.

Інтерконтинентальний чемпіон світу за версією WBO Олександр Усик розповів, що з його нинішнім послужним списком (8 боїв - 8 перемог нокаутом) йому дуже непросто підібрати суперника.

"Суперники взагалі не погоджуються цього робити. Коли моя команда запитує потенційного суперника: битимешся? Він навіть не цікавиться, скільки за це отримає. Відразу відмовляє. Хоча б запитав суму гонорару", - сказав Усик в інтерв'ю "Сегодня".

Одним з можливих суперників Усика називають екс-чемпіона світу Марко Хука. "Я готовий боксувати з Марко, якщо він виявить таке бажання. Мені без різниці. Я стану чемпіоном світу, просто треба трохи почекати".

А відповідаючи на питання, кого хотілося б бачити наступним суперником, Усик підкреслив: "Я хочу боксувати з усіма чемпіонами. Якщо у них є таке бажання, то я готовий".

Читайте також: Усик отримував пропозиції про зміну громадянства

Нагадаємо, свій останній захист титулу Усик провів 29 серпня. У третьому раунді українець нокаутував південноафриканця Джонні Мюллера.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі