Усик – Джошуа 2: де і коли дивитися реванш

Поділитися
Усик – Джошуа 2: де і коли дивитися реванш Усик та Джошуа проведуть мегабой у Саудівській Аравії © Boxingscene
Український боксер захищатиме свої титули.

Пізно ввечері 20 серпня український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик (19-0, 13 КО) проведе реванш проти британця Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО).

На ZN.UA буде доступна онлайн-трансляція бою Олександр Усик - Ентоні Джошуа.

В Україні бій у прямому ефірі можна буде подивитися безкоштовно, оскільки Усик викупив права на телетрансляцію та передав їх українським мовникам. У прямому ефірі бій покажуть відеосервіс MEGOGO на інтерактивному каналі "MEGOGO Гонг", а також регіональні канали "Суспільного мовлення" та телеканал "2+2".

Реванш відбудеться у місті Джидда (Саудівська Аравія) на арені Jeddah Superdome. Вечір боксу розпочнеться о 18:00 з поєдинків андеркарда, а головний бій відбудеться орієнтовно після 23:00 за Києвом.

Перший бій боксерів відбувся 25 вересня минулого року у Лондоні та завершився перемогою Усика одноголосним рішенням суддів. Тоді українець відібрав у Джошуа титули чемпіона світу за версіями IBF, IBO, WBA Super та WBO. Усі вони будуть на кону реваншу, а також пояс чемпіона світу за версією журналу The Ring.

Олександр Усик вже гарантував собі рекордний гонорар у кар'єрі. За майбутній бій він отримає 40 мільйонів доларів, як і його опонент. Також обидва боксери отримають відсотки від продажу платних трансляцій (PPV).

Раніше повідомлялося про те, що Усик в образі козака заспівав "Червону калину" перед реваншем із Джошуа.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі