Українському баскетболісту пообіцяли премію за яскраві слем-данки в матчах чемпіонату світу

Поділитися
Українському баскетболісту пообіцяли премію за яскраві слем-данки в матчах чемпіонату світу Поки Олександр Мішула атакує кошик суперника за класичними канонами © fiba.com
Розігруючий української збірної може заробити, якщо у нього вийде забити м'яч в кільце при атаці зверху. Чим вище статус суперника, тим більше премія.

Захисникові збірної України з баскетболу Олександру Мішулі пообіцяли грошову винагороду за вдало проведені слем-данки в матчах чемпіонату світу-2014, які в ці дні проходить в Іспанії.

Президент дніпропетровського "Дніпра" Валерій Кондратьєв виступив з досить несподіваною пропозицією, запропонувавши баскетболісту, який виступає за його клуб, проявити себе в ролі майстра атаки кільця зверху.

Мішула має шанс показати свої вміння і заробити в найближчому поєдинку світового форуму проти Туреччини - він відбудеться 2 вересня, а також у заключній для українців зустрічі групового турніру з суперкомандную із США.

"Якщо Сашко заб'є зверху Туреччини - отримає тисячу доларів, а зробить слем-данк з США - п'ять тисяч", - констатував керівник дніпропетровців і віце-президент Федерації баскетболу України.

Примітно, що у двох попередніх поєдинках "синьо-жовтих" на ЧС - перемога над Домініканою 72:62 і поразка від Фінляндія 81:76) - 22-річному Мішулі не вдавалося завершити яку-небудь з атак слем-данком. У цих зустрічах в середньому він набирав по 8 очок і віддав одну передачу за 12 хвилин ігрового часу на майданчику.

Раніше повідомлялося, що українці втратили лідера команди Сергія Гладиря, який отримав пошкодження гомілкостопа в матчі проти Фінляндії. У поєдинку з Туреччиною він зіграти не зможе. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі