Український захисник "Олімпіка" Парцванія отримає грузинське громадянство

Поділитися
Український захисник "Олімпіка" Парцванія отримає грузинське громадянство Парцванія виступав за молодіжні збірні України U-19 та U-21 © ФК Олімпік
Захисник донецького клубу Темур Парцванія має намір зіграти за свою рідну збірну.

Центральний захисник "Олімпіка" Темур Парцванія найближчим часом отримає грузинський паспорт.

"Готовий розпрощатися з українським паспортом, але не бачу в цьому ніяких проблем. У мене не було розмови з головним тренером збірної Грузії, і мені невідома його позиція з цього приводу. Однак раніше він говорив, що все залежить від мене, і я своє рішення прийняв", - повідомив Парцванія.

Зазначимо, що Парцванія виступав за молодіжні збірні України U-19 та U-21 і провів 13 поєдинків, в яких відзначився 2 голами.

Захисник є уродженцем Тбілісі. В Україну гравець переїхав у 2004 році, потрапивши в академію "Динамо". Незважаючи на це, за основну команду "біло-синіх" футболіст жодного разу не грав, задовільняючись лише виходами на поле за "Динамо-2". Після Парцванія на один сезон перейшов у запорізький "Металург", а через рік виступав у складі "Волині".

З 2015 року Темур грає за "Олімпік". У поточному сезоні 25-річний захисник провів 11 поєдинків за донецький клуб у всіх турнірах.

Читайте також: Українець Петров перейшов з "Олімпіка" в "Нефтчі"

Нагадаємо, після 18-ти турів української Прем'єр-ліги "Олімпік" займає п'яте місце в турнірній таблиці, маючи в активі 28 набраних очок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі