Український тренер Григорчук очолив казахстанську "Астану"

Поділитися
Український тренер Григорчук очолив казахстанську "Астану" Про деталі контракту не повідомляється © twitter.com
Українець буде працювати в Казахстані.

Сьогодні, 1 червня, в якості нового головного тренера "Астани" столичним клубом був представлений 53-річний український фахівець Роман Григорчук. Про це повідомляє офіційний твіттер казахстанської команди. Про подробиці угоди не розголошується, а наставник вже встиг поділитися першими враженнями від призначення на пост головного тренера гранда казахстанського футболу.

"Пишаюся, що я тренер "Астани". Завдяки величезної кількості праці "Астана" стала впізнаваною в європейському футболі. Це накладає на нас відповідальність. Цей клуб привчений перемагати. Моя робота саме на це буде спрямована. Важливо поставити гру, яка дозволить досягати високих результатів.

З іншого боку - я не бачу напруженості. Потрібно просто працювати. Я в команді, яка багато вміє. Немає нічого ідеального. Є моменти для поліпшення. Я хочу допомогти "Астані" продовжити перемагати. Звичайно, ми будемо робити кроки, щоб покращувати гру. Я і моя команда - повинні рости кожен день", - повідомив Григорчук.

Останнім клубом Григорчука була азербайджанська "Габала", яку він очолював з 2015 року. За цей час він двічі вигравав срібні медалі чемпіонату Азербайджану, також двічі ставав 3-м у турнірі. Ще 2 рази він грав у фіналі Кубка і двічі виводив команду в груповий етап Ліги Європи.

У минулому Григорчук працював у латвійських "Дінабурге" і "Вентспілсі", а також у запорізькому "Металурзі" та одеському "Чорноморці".

У минулому році київське "Динамо" обіграло "Габалу" Григорчука у рамках передсезонної підготовки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі