Український стрибун у воду Кваша планує виступити на Олімпіаді в Токіо

Поділитися
Український стрибун у воду Кваша планує виступити на Олімпіаді в Токіо Кваша хоче виступити в Токіо © rsport.ru
Український стрибун у воду налаштований поборотися за медаль на наступних Іграх.

Бронзовий призер Олімпійських ігор в Пекіні Ілля Кваша збирається пройти ще чотири роки підготовки та виступити на Олімпіаді-2020, яка відбудеться в Токіо і може стати для стрибуна у воду вже четвертою в кар'єрі. Про це Кваша заявив в ефірі програми "Олімпійські історії".

"Складно було не опустити руки після Лондона, коли взагалі зупинилися за крок від медалі. Складно було не знайти мотивацію, а перебороти себе, здавалося, що життя закінчилося. А зараз я став трішечки старше і розумію, що попереду мене чекають ще старти. Я відчуваю в собі запал і бажання продовжувати кар'єру. І, в принципі, чотири роки - це здається багато, але насправді - це мало.

Головне, щоб на ці чотири роки вистачило здоров'я, тому що травми починають вилазити то там, то там. Ми намагаємося їх локалізувати і не доводити до тривалих реабілітацій. Ну, сподіваємося, що ще на чотири роки вистачить".

28-річний Ілля Кваша є восьмиразовим чемпіоном Європи, двічі брав "срібло" на чемпіонатах світу, а також бронзовим призером Ігор 2008 року в Пекіні.

На минулій Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро Кваша залишився без медалі, показавши шостий результа у фіналі змагань на триметровому трампліні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі