Український плавець Романчук виграв п'яте "золото" на етапах Кубка світу

Поділитися
Український плавець Романчук виграв п'яте "золото" на етапах Кубка світу Романчук здобув п'яту перемогу за останні два тижні © XSport.ua
Українцю знову не було рівних у плаванні вільним стилем.

Українець Михайло Романчук став переможцем етапу Кубка світу з плавання, який проходить у Гонконзі і є заключним у сезоні.

Романчук в черговий раз виграв "золото" на дистанції 400 метрів вільним стилем. Уродженець Рівного показав час 3:40.18, випередивши на 0,27 секунди угорця Петера Бернека. До трійки увійшов британець Джеймс Гай. Це "золото" стало вже п'ятим для плавця на останніх етапах світової першості.

Раніше українець в Токіо переміг на дистанціях 400 метрів і 1500 метрів вільним стилем, а 22 жовтня у місті Доха також взяв дві нагороди найвищої проби (400 і 1500 метрів вільним стилем).

Дві медалі також на рахунку Дарини Зевіної. Українка стала третьою на 50 м на спині, поступившись тільки Катинці Хоссу з Угорщини і австралійці Емілі Сібом. Ще одну "бронзу" Зевіна взяла на дистанції 200 м на спині, де поступилася все тим же Хоссу і Сібом.

Читайте також: Українець Романчук виграв третє поспіль "золото" на етапах Кубка світу з плавання

Нагадаємо, в жовтні Зевіна виграла "золото" і "срібло" на етапі Кубка світу в Досі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі