Український футболіст виступатиме за команду чемпіонату іспанської Прімери

Поділитися
Український футболіст виступатиме за команду чемпіонату іспанської Прімери © http://en.violachannel.tv/
Нападник Олександр Яковенко півроку на правах оренди буде виступати за "Малагу" - "Фіорентина" дала йому шанс спробувати себе в іншому клубі.

Вперше за багато років представник українського футболу буде виступати за команду елітного іспанського дивізіону - Олександр Яковенко прибув у розташування "Малаги", яка перебуває в нижній частині турнірної таблиці Прімери.

Повідомляють, що за іспанський клуб Яковенко, що має контракт з італійською "Фіорентиною", буде виступати на правах оренди до кінця сезону. Щоправда, опція викупівлі контракту після закінчення терміну оренди не передбачена.

Нагадаємо, українець тільки влітку перебрався до Флоренції, однак лише кілька разів з'явився на полі, переважно поліруючи лаву запасних. Раніше агент старшого сина відомого у минулому футболіста київського Павла Яковенка, колишнього наставника молодіжної збірної України, розглядав варіант оренди в італійському "К'єво", однак "Малага" виявилася більш наполегливою.

Таким чином, Яковенко став першим українцем після Олега Саленка, який буде виступати в іспанському чемпіонаті. Нагадаємо, що колишній нападник "Динамо", а також збірних України і Росії, виступав за "Логроньєс" і "Валенсію" у 1990-х роках.

"Малага" після 21-го зіграного поєдинку у сезоні-2013/14 займає лише 16-те місце з 20 команд ліги. На рахунку команди - один із найгірших показників результативності - 19 м'ячів. У минулому сезоні, нагадаємо, "анчоуси" домоглися історичного успіху у Лізі Чемпіонів, дійшовши до 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів, де її не без суддівської допомоги зупинила "Боруссія".

Примітно, що нещодавно "Малага" розглядала варіант оренди півзахисника "Металіста" аргентинця Хосе Соси, однак той опинився в "Атлетіко".

Нагадаємо, що Яковенко раніше виступав за кілька бельгійських і голландських клубів. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі