Український екстремал повторив знаменитий трюк Ван Дамма зі шпагатом

Відео
Поділитися
Український екстремал повторив знаменитий трюк Ван Дамма зі шпагатом © youtube.com
Ролик знімали під Одесою у мінусову температуру ще у грудні, але тільки зараз змонтували відео і виклали в мережу. Автори ідеї хотіли показати, як звичайний хлопець може зробити нереальне.

Одесит Євген Калінін зумів повторити смертельно небезпечний трюк Жан-Клода Ван Дамма. Хлопець сів на шпагат, впираючись ногами у два авто, що рухалися. За словами автора проекту "Автодвиж" Миколи Рудого, складнощів трюку додало те, що у Євгена не було точки опори.

Ролик знімали під Одесою в мінусову температуру ще у грудні, але тільки зараз змонтували відео і виклали в мережу. "Ми хотіли показати, як звичайний хлопець може зробити нереальне і переплюнути самого Ван Дамма", - зазначив Микола Рудий.

"Ідею мені підкинули друзі, запропонували зробити такий самий трюк, як Ван Дамм, мені стало цікаво, і я погодився, тим більше, що давно займаюся акробатикою, - розповів Євген Калінін. - Було важко, намагалися, падали, було боляче, але в підсумку вийшло добре і зняли все в один день".

Нагадаємо, в листопаді компанія Volvo презентувала рекламне відео, в якому Жан-Клод Ван Дамм сідає на шпагат в повітрі. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі