Українським уболівальникам заборонили в'їзд до Білорусі на матч збірної України

Поділитися
Українським уболівальникам заборонили в'їзд до Білорусі на матч збірної України З-за спільної акції фанатів білоруські власті забороняють в'їзд українським уболівальникам © facebook.com/igor.romanov.1976?
За кілька днів до матчу відбіркового турніру Євро-2016 в Борисові білоруські ультрас анонсували проведення спільної акції в підтримку України. Також був запланований товариський футбольний матч.

Українським уболівальникам заборонили в'їзд на територію Білорусі з метою відвідування матчу збірної України.

Поєдинок між збірними України і Білорусі в рамках кваліфікаційного відбору Євро-2016, який має відбутися 9 жовтня о 21:45 на "Борисов-Арені", пройде без багатьох українських уболівальників, яким співробітники Держприкордонкомітету Білорусі просто закрили в'їзд в країну.

За словами самих українських фанатів, у разі, якщо при перетині кордону на питання про мету перебування вони відповідають, що збираються відвідати футбольний матч національної збірної в місті Борисові, то отримують у свій паспорт штамп про заборону в'їзду, повідомляє портал by24.org.

Напередодні поєдинку білоруські ультрас анонсували проведення спільної акції в підтримку України перед поєдинком. За словами организоваторов, на ній були відсутні б політичні гасла - просто слова підтримки українського народу, який виявився залучений в бойові дії. Також планувався і товариський матч між представниками фанатських рухів України та Білорусі.



Силові структури країни оголосили війну не тільки українським уболівальникам, але і білоруським. Зокрема, як повідомляє сайт Belultras.by 8 жовтня в суді Жовтневого району Мінська відбувся суд над одним з уболівальників столичного "Динамо" і збірної Білорусі, якому за традицією було пред'явлено сфальсифіковане звинувачення у "лайки матом в громадському місці" і "надання опору при затриманні". В результаті він отримав 10 діб адміністративного арешту, єдиною метою якого була превентивна ізоляція вболівальника на час футбольного матчу в Борисові. Також повідомляється, що цей "судовий процес за останні дні далеко не єдиний.

Точну кількість постраждалих вболівальників не уточнюється, проте, за деякою інформацією, на центральному вокзалі Мінська також йде тотальна перевірка документів. Приїжджих відразу ж беруть в кільце.

Нагадаємо, що букмекери прогнозують, що збірна України здолає Білорусь на виїзді. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі