Українські готелі на Євро-2012 у два рази дорожчі за польські

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Західні ЗМІ продовжують інформувати футбольних фанатів про розвиток ситуації з цінами на проживання у готелях міст, що приймають Євро-2012.

Впливове бельгійське нідерландомовне видання DeMorgen публікує матеріал, в якому міститься інформація з посиланням на віце-прем'єра - міністра інфраструктури Бориса Колеснікова про «обіцянку України знизити ціни на проживання в готелях».

У матеріалі наводиться порівняльна характеристика цін, пропонованих в Україні та Польщі. «Номер готелю у Києві (середня ціна 247 євро) коштує у 2 рази дорожче, ніж у Варшаві (111 євро). Одне місце у кемпінгу в українській столиці коштує більше 40 євро за ніч, що становить ціну за одну ніч у невеликому готелі у польській столиці», - пише видання.

Українська влада в особі Колеснікова запевнила, що для гостей Євро-2012 буде достатньо місця у недорогих готелях у всіх приймаючих містах - Києві, Харкові, Донецьку та Львові.

Це вже не перший матеріал у західних ЗМІ, присвячений проблемі високих цін на проживання в українських готелях під час Євро-2012. Одним з рішень, якщо ситуація з цінами не зміниться, розглядається можливість повернення футбольних фанатів додому після матчу. !zn

Читайте також

На Євро-2012 гості зможуть переночувати у 32-місному номері за 44 долари

Євро-2012. Менеджмент убогої жадібності

Гостинні українці чекають на уболівальників на Євро-2012, сподіваючись і заробити

Уболівальникам дешевше літати на матчі Євро-2012, ніж жити в Україні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі