Українські тенісистки Кіченок зіграють у фіналі турніру в Китаї

Поділитися
Українські тенісистки Кіченок зіграють у фіналі турніру в Китаї Сестри Кіченок вийшли у фінал турніру в Шеньчжені © frontzmin.ua
Сімейний дует Кіченок вдало виступає на змаганнях у китайському Шеньчжені. Це буде друга спроба в кар'єрі 22-річних спортсменок виграти турнір WTA.

Українські тенісистки Надія та Людмила Кіченок у другий рік поспіль вийшли у фінал парного розряду на турнірі серії WTA International в китайському Шеньчжені.

Півфінальний раунд їм підкорився без боротьби - румунсько-російська пара Тимя Бащински/Віра Звонарьова знялася зі змагань. Суперники сестер по фіналу визначиться у протистоянні турецько-італійського дуету Кагла Буйукакчай/Карін Кнапп і китаянок Ліан Чень/Ван Яфань.

Відзначимо, що в минулому сезоні Кіченок не зуміли перемогти у фіналі, поступившись 3:6, 4:6 дуету Моніка Нікулеску/Клара Закопалова (Румунія, Чехія).

Примітно, що і в минулому сезоні українкам на шляху у фінал супроводжувала удача - стадію 1/4 фіналу вони подолали без боротьби з-за відмови суперниць. Тепер же їм трохи пощастило в півфіналі. Втім, вони заслужили цього, адже в першому колі обіграли одну з учасниць минулорічного фіналу Нікулеску (на тайбрейку), а в другому колі - тайсько-китайську пару Луксика Кумкхум/Чжу Лінь.

Читайте також: Федерер став третім тенісистом в історії, що перемагав у всіх можливих турнірах

8 січня стало відомо, що українська тенісистка Еліна Світоліна вийшла в півфінал турніру WTA Premier в австралійському Брісбені. За вихід у фінал вона посперечається з росіянкою Марією Шараповою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі