"Українські Отамани" зустрінуться з росіянами в Донецьку і Москві

Поділитися
"Українські Отамани" зустрінуться з росіянами в Донецьку і Москві © fbu.net.ua
Росіяни, які боялися їхати в Київ на матч Світової серії боксу будуть змушені відправитися в Донецьк. За кілька днів до цього боксери проведуть матч у столиці РФ.

Матчі 1/4 фіналу плей-офф Світової серії боксу між "Українськими Отаманами" і збірною Росії пройдуть в Москві та Донецьку відповідно 30 березня та 4 квітня.

AIBA і WSB прийняли рішення не переносити домашній для українців поєдинок на нейтральну майданчик. Нагадаємо, що раніше повідомлялося про те, що російська сторона боїться їхати в Україну з-за нестабільної політичної обстановки, запропонувавши провести один матч в Москві, а інший - перенести з Києва в інше місце.

Прохання росіян була задоволена лише в частині дати протистояння - раніше планувалося, що перша зустріч команда відбудеться 26 березня, тепер же її перенесли на чотири дні пізніше. Втім, терміни проведення московського матчу можуть бути змінені, якщо "Арена-Москва", де запланований бій, буде зайнята.

Поки не повідомляється, на якому майданчику в Донецьку відбудеться поєдинок, проте ймовірно, що це може бути "Арена Дружба", де виступає хокейний "Донбас".

Нагадаємо, що в разі перемоги українці зіграють в 1/2 фіналу з переможцем пари "Кубинські Приборкувачі" - "Американські Нокаутери". !zn

Читайте також:

Керівництво "Українських Отаманів" спростувало заборгованості по зарплаті боксерів

Боксер, першим нокаутував Майка Тайсона, назвав єдиного конкурента Кличко

Василь Ломаченко отримав ще один шанс стати чемпіоном світу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі