"Українські Отамани" вирушили на фінал в Астану без Василя Ломаченка

Поділитися
"Українські Отамани" вирушили на фінал в Астану без Василя Ломаченка Олександр Усик - один з лідерів "Отаманів" © fbu.net.ua
Фінальний поєдинок Світової серії боксу проти казахстанської команди "Астана Арланс" пройде без участі дворазового олімпійського чемпіона і лідера українців Василя Ломаченка.

"Українські Отамани" вирушили до Казахстану, де відбудеться фінал третього сезону Світової серії з боксу, за кілька днів до старту протистояння. У складі боїв українців і казахстанців не виявилося імені дворазового олімпійського чемпіона і лідера нашої команди Василя Ломаченка.

В "Українських Отаманах" поки не коментують відсутність лідера у складі на фінальний поєдинок. Втім, честь українців в Астані будуть захищати олімпійський чемпіон Олександр Усик, срібний призер Лондона Денис Берінчик, володар бронзи Ігор-2012 і чемпіон світу-2011 Олександр Гвоздик.

У складі казахстанської команди слід выдзначити українського легіонера, дворазового чемпіона WSB в індивідуальних соревноваиях Сергія Дерев'янченка, який через внутрішні конфлікти з Федерацією боксу України вже кілька років не є членом національної збірної, а в минулому сезоні, завоювавши ліцензію на Олімпіаду у своїй ваговій категорії залишився за бортом і олімпійської команди.

Відзначимо, що сам матч пройде у дводенному форматі, у кожен з днів боксери як зазвичай проведуть по п'ять боїв у п'яти вагових категоріях. У випадку нічиєї за підсумками десяти поєдинків, доля фіналу визначиться у додатковій зустрічі, яка пройде в рамках категорії до 54 кг.

Нагадаємо, що українці пробилися у фінал завдяки чудовій перемозі над командою "Італійський грім" - у першому матчі в Мілані "Отамани" програли 1:4, однак через тиждень у Києві взяли переконливий реванш - 5:0.

Розклад боїв

10 травня, п'ятниця

До 54 кг: Віктор Гоголєв - Меірболат Тоітов

До 61 кг: Денис Берінчик - Самат Башенов

До 73 кг: Євген Барабанов - Сергій Дерев'янченко

До 85 кг: Сергій Лапін - Хрвоже Сеп

Понад 91 кг: Олександр Усик - Філіп Хрговіч

11 травня, субота

До 54 кг: Мірас Жакупов - Микола Буценко

До 61 кг: Ерік Донован - В'ячеслав Кислицин

До 73 кг: Костянтин Снігур - Олександр Стрецький

До 85 кг: Ехсан Рузбахані - Олександр Гвоздик

Понад 91 кг: Руслан Мирсатаєв - Ростислав Архипенко

Додатковий бій: Багдад Алімбеков - Олександр Ришкан.

Українці готувалися до фіналу на олімпійській базі у Конча-Заспі за словами тренера команди Михайла Мельника, всі боксери перебувають у хорошій формі і готовності. Відзначимо, що в столиці Казахстану поєдинок з "Отаманами" викликав небувалий ажіотаж - всі квитки на фінал, а арена вміщає 10 тисяч глядачів, вже продані. !zn

Читайте також:

"Брехун" Девід Хей дотримав обіцянку і повертається в ринг

Тарас Шелестюк першим з "золотого покоління" українських боксерів перейшов у професіонали

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі