Українські олімпійці отримають премії за 4-6 місця в Ріо

Поділитися
Українські олімпійці отримають премії за 4-6 місця в Ріо Українські спортсмени отримають додаткові виплати © 112 Україна
Таке рішення прийняв Кабінет міністрів України.

Спортсмени з олімпійської збірної України, які зайняли на Іграх-2016 в Ріо-де-Жанейро від 4-6 місця, отримають одноразові премії в розмірі від 25 до 50 тисяч гривень.

Сьогодні, 16 листопада, Кабінет міністрів України прийняв відповідне рішення. Спочатку дана ініціатива виходила від Міністерства спорту, а Міністерство фінансів та економічного розвитку її не підтримувало, поки в Мінспорту не знайшли кошти з власних ресурсів без необхідності додаткового фінансування.

За четверте місце на Олімпіаді-2016 кожен спортсмен отримає 50 тисяч гривень, за п'яте - 35 тисяч, за шосте - 25 тисяч. Даний крок спрямований на боротьбу з міграцією спортивних талантів в інші країни.

У серпні всі медалісти збірної України отримали свої виплати - 125 тисяч доларів за "золото" Олімпіади, 80 тисяч доларів - за "срібло" та 55 тисяч доларів - за "бронзу".

Читайте також: Олімпійський чемпіон Верняєв "категорично не хоче їхати з України"

Нагадаємо, збірна України завоювала на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро 11 медалей і посіла 32-е місце в загальному заліку, показавши найгірший результат в історії країни. В активі України два "золота", п'ять "бронз" і чотири "срібла".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі