Українські легкоатлетки Повх і Земляк підозрюються у вживанні допінгу

Поділитися
Українські легкоатлетки Повх і Земляк підозрюються у вживанні допінгу Українські легкоатлетки перебувають під слідством IAAF © УНІАН
Дівчата не зможуть виступити на чемпіонаті світу.

Виконком Федерації легкої атлетики України (ФЛАУ) виключив легкоатлеток Ольгу Земляк і Олесю Повх зі складу офіційної делегації збірної України на чемпіонаті світу в Лондоні. Про це повідомив офіційний сайт організації.

Підрозділ IAAF з легкоатлетичної етики (Athletics Integrity Unit) повідомив ФЛАУ про початок розслідування щодо Ольги Земляк та Олесі Повх у зв'язку з потенційним порушенням антидопінгових правил 25 липня.

Пояснення спортсменок про неправильні результати тестування виявилися недостатніми, щоб допустити їх до змагань. У підсумку дівчата були тимчасово відсторонені від всіх турнірів, в тому числі і чемпіонату світу.

Олеся Повх - володар бронзової медалі Олімпійських ігор у Лондоні в естафеті 4х100 м. Ольга Земляк, яка виступає в бігу на 400 метрів, є найкращою легкоатлеткою 2016 року в Україні.

Нагадаємо, в червні українська легкоатлетка Наталія Лупу була дискваліфікована на 8 років за допінг.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі