Українські команди в Лізі Європи: вдача у жеребкуванні не посміхнулася "Дніпру"

Поділитися
Українські команди в Лізі Європи: вдача у жеребкуванні не посміхнулася "Дніпру" Жеребкування Ліги Європи було більш-менш прихильним © uefa.com
Дніпропетровська команда буде боротися за черговий вихід до плей-офф Ліги Європи з міланським "Інтером". "Динамо". "Металісту" пощастило більше: європейських грандів в їх групах немає.

,

На жеребкуванні Ліги Європи, що відбулося в Монако, дніпропетровський "Дніпро" виявився найменш вдалим серед українських клубів.

В суперники команди Мирона Маркевича жереб визначив переможця Ліги Чемпіонів-2009/10 італійський "Інтер", а також грізний колись французький "Сент-Етьєн". Втім, з четвертим кошиком дніпрянам пощастило більше - азербайджанський "Карабах".

Київське "Динамо" зіграє у групі G з двома старими знайомими - румунським "Стяуа" і данським "Ольборгом". Ці команди кияни вже перемагали у низці турнірів. Четвертою командою для киян стане новачок Ліги Європи португальський "Ріу Аве".

Харківський "Металіст" зустрінеться в рамках турніру у групі L з турецьким "Трабзонспором", польською "Легією" і бельгійським "Локереном".

Нагадаємо, що перший тур змагань відбудеться 18 вересня. По дві кращі команди з кожної групи проходять до 1/16 фіналу турніру.

Як раніше повідомляли, український "Шахтар" отримав в Лізі Чемпіонів досить прийнятний жереб - португальський "Порту", іспанський "Атлетік" і білоруський БАТЕ. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі