Українські хокеїсти будуть готуватися до чемпіонату світу в Києві, Донецьку та Хабаровську

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Українські хокеїсти будуть готуватися до чемпіонату світу в Києві, Донецьку та Хабаровську © superhighway.ru
Вперше за кілька років збірна України з хокею буде готуватися до головного старту сезону відразу в декількох місцях. Така особливість зумовлена кількома факторами, в тому числі і тим, що чемпіонат світу проводиться в Кореї.

Збірна України з хокею проведе підготовку до чемпіонату світу в дивізіоні 1А в три етапи, які відбудуться відразу в трьох містах - Києві, Донецьку, а також російському Хабаровську.

Подібні плани українських хокеїстів були сформовані зважаючи на проведення світової першості в Кореї, а також зайнятості частини хокеїстів і головного тренера Андрія Назарова - у матчах донецького "Донбасу" в Континентальній хокейній лізі.

Нагадаємо, що чемпіонат світу в дивізіоні 1А відбудеться в корейському Гояні з 20 по 26 квітня. Суперниками збірної України будуть господарі турніру, а також Австрія, Словенія, Угорщина та Японія.

Отже, 31 березня українці зібралися в Києві, де розпочнеться перший етап підготовки. Хокеїсти проведуть тижневий цикл занять на льоду спорткомплексу АТЕК. Під керівництвом асистента наставника збірної Костянтина Симчука буде займатися 12 гравців - в основному це кандидати до команди, які представляють українські клуби.

Після київського етапу хокеїстів чекає кілька тренувань у Донецьку - там вже відібраних хокеїстам приєднаються гравці "Донбасу", а керувати процесом буде вже безпосередньо Назаров. Зазначимо, що після вильоту з Кубка Гагаріна донецькі хокеїсти отримали тижневу відпустку.

11 квітня збірна вилетить до Хабаровська, де продовжить готуватися до чемпіонату світу в кліматичних і тимчасових умовах, наближених до корейським. Трохи пізніше українці візьмуть участьв турнірі за участю японської збірної, а також двох клубів КХЛ - "Амура" і "Адмірала".

Відзначимо, що в заявку на чемпіонат світу може потрапити не більше 22 хокеїстів - 20 польових гравців та двох воротарів. !zn

Читайте також:

Касянчук випередив Федотенко у боротьбі за звання кращого хокеїста року

"Донбас" вирвав перемогу у "Лева", встановивши рекорд КХЛ (відео)

Київський спорткомплекс "Авангард" перейшов у власність держави

Зірка НХЛ Олександр Овечкін став найгіршим хокеїстом ліги

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі