Українські боксери принесли квіти до зірки Мохаммеда Алі в Лос-Анджелесі

Поділитися
Українські боксери принесли квіти до зірки Мохаммеда Алі в Лос-Анджелесі Українські боксери відвідали зірку Алі в США © The Guardian
Віктор Постол та Іван Редкач вшанували пам'ять легендарного боксера.

В ніч на 4 червня в американському Фініксі в клініці помер Мохаммед Алі. Знаменитого 74-річного боксера госпіталізували через проблеми з дихальними шляхами, після чого його стан погіршився, а лікарі не зуміли врятувати життя легенди. Останні години життя Алі провів у колі родини.

Чемпіон світу за версією WBC в першій напівсередній вазі Віктор Постол та легковаговик Іван Редкач відвідали зірку покійного Мохаммеда Алі в Лос-Анджелесі. Українські боксери поклали квіти і вшанували пам'ять зірки спорту.

facebook.com
facebook.com
Читайте також: У США помер легендарний боксер Мохаммед Алі

Нагадаємо, більше тридцяти років боксер страждав хворобою Паркінсона. Алі буде похований у своєму рідному Луїсвіллі (штат Кентуккі, США). Раніше про смерть легенди висловилися багато представників світу боксу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі