Українські боксери нокаутували своїх суперників у Каліфорнії

Відео
Поділитися
Українські боксери нокаутували своїх суперників у Каліфорнії Іван Редкач (праворуч) не залишив шансів своєму опонентові © sho.com
Євген Хитров і менш популярний в Україні Іван Редкач додали в свій боксерський рекорд по ще одній дострокової перемоги.

Українці Євген Хитров та Іван Редкач стали тріумфаторами боксерського вечора в американському Кабазоне (Каліфорнія). Перспективні боксери, які виступають відповідно до середньої (до 72,6 кг) і легкої (до 61,2 кг) вагових категоріях зуміли завершити свої поєдинки достроково.

26-річний Хитров, для якого матч в Каліфорнії був 8-м на професійному ринзі, завдав стільки ударів по американцеві Морісу Луисхоуму, що у того двічі випадала захисна капа. У результаті, суддя після чергової точної атаки українця був змушений зупинити бій, зафіксувавши технічний нокаут у третьому раунді. Хитров здобув восьму поспіль дострокову перемогу в кар'єрі.

28-річний Іван Редкач, на відміну від Хитрова, має куди більш скромні заслуги в любителях, зате пішов у професіонали набагато раніше - в 2009 році. За п'ять років на профірингу він здобув 17 перемог (13 нокаутом) і жодного разу не був в ролі переможеного. Також він перебуває на гарних позиціях у рейтингах організацій, зокрема йде на 5-м місці в табелі про ранги авторитетної IBF. Матч з Якубу Аміду з Гани став для нього хорошою перевіркою, і Редкач пройшов її досить впевнено.

Уродженець Шостки заволодів ініціативою з першого раунду, однак і суперник намагався переломити хід боротьби. Так, йому давалися точні попадання - зокрема, лівий боковий у другій 3-хвилинці і такий же удар у п'ятому раунді. Але поступово українець прийшов в себе і в шостому періоді відправив африканця в нокдаун. Перевага Редкача було очевидним, що усвідомили в кутку Аміду, відмовившись виходити на бій після перерви.

Таким чином, Редкач ще більше наблизився до титульного поєдинку за версією WBC c чемпіоном Хорхе Линаресом з Венесуели. Втім, поки це лише бажання і очікування українця і його команди - багато чого буде залежати від позиції боксерських організації і самих опонентів.

Що стосується Хитрова, уродженець Кривого Рогу в черговий раз показав, що є яскравим і видовищним бійцем, однак йому доведеться пройти ще чимало тренувань і боїв, щоб вийти на високий рівень світового боксу.

Читайте також: Скандаліст Бріггз порадив Пак'яо, як швидше організувати бій з Мейвезером

13 грудня український проспект-важковаговик Олександр Усик здобув чергову перемогу на професійному ринзі, здолавши Дені Вентера з ПАР нокаутом в 9-ій трихвилинці 10-раундового бою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі