Українська влада надасть кримським спортсменам хороші умови для тренувань

Поділитися
Українська влада надасть кримським спортсменам хороші умови для тренувань © mirnoe.com
Міністр молоді та спорту розповів, яким чином, його відомство буде відстоювати українських спортсменів із Криму, щоб вони не приймали російське громадянство.

Міністр молоді і спорту Дмитро Булатов розповів, що спортсменам із Криму, які хочуть продовжувати виступати за честь українського прапора, буде надано хороші умови для проживання і тренувань на материковій частині країни.

"Ми запропонували всім кримським спортсменам та членам їхніх сімей гідні умови для проживання, а також заняття спортом. Гідні це такі, що я сам готовий переїхати в аналогічне житло", - зазначив Булатов.

"Ми підтримаємо всіх, хто захоче залишитися з Україною і продовжить відстоювати її репутацію. Я розумію, як складно опинитися у ситуації, коли тобі доводиться покинути рідний будинок. І мені складно сказати, як ми зможемо допомогти тим, хто не переїде на материкову частину України і залишиться у Криму. Хоча ми допомагаємо їм і зараз. Як саме - не скажу, тому що тоді у нас зникне така можливість. Я розповім про це, як тільки загрозу буде знято", - розповів міністр.

Нагадаємо, що кілька кримських спортсменів вже заявили про наміри прийняти російське громадянство. Серед них - олімпійський чемпіон-2008 стрілець Артур Айвазян, а також перспективна легкоатлетка, чемпіонка Європи-2012 у метанні списа Віра Ребрик.

Однак поки даний процес знаходиться у початковій стадії: офіційно процес переходу спортсменів під юрисдикцію російських спортивних федерацій поки не почався. Зокрема, всі дії атлетам треба погоджувати з міжнародними організаціями, яким підпорядковуються ті чи інші федерації. !zn

Читайте також:

Українська спортсменка оцінила перспективи колег з Криму: дворовий рівень - ваша межа

"Таврія" і "Севастополь" залишаться без тренерів у разі переходу у російський чемпіонат

Олімпійська чемпіонка Сочі розповіла про свої плани на посаді заступника міністра

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі