Українська Прем'єр-ліга отримає 43 мільйони за співпрацю з новим спонсором

Поділитися
Українська Прем'єр-ліга отримає 43 мільйони за співпрацю з новим спонсором Новий сезон стартує 18 липня
Між клубами кошти будуть розподілені в індивідуальному порядку.

Прем'єр-ліга отримає 43 мільйони гривень за два роки співпраці з новим титульним спонсором елітного українського дивізіону - компанією "Парі-Матч".

Як саме ця сума буде ділитися між клубами - поки незрозуміло. "Це питання буде обговорюватися в індивідуальному порядку з усіма клубами, тому дуже сподіваємося, що всі залишаться задоволені, беручи до уваги ту ситуацію, яка є, - цитує генерального директора Прем'єр-ліги Петра Іванова MatchDay, - Клуби проінформовані щодо нашого договору. Завдяки цьому контракту ми розуміємо, що ті дивіденди, які отримають клуби, на сьогоднішній день цікаві у всіх аспектах: як іміджевих, так і фінансових".

Додамо, що, починаючи з нового сезону, усім клубам УПЛ потрібно буде наносити на форму рекламу титульного спонсора - така регламентна норма.

Нагадаємо, що 17 червня Прем'єр-ліга затвердила формат чемпіонату, який тепер буде називатися "Ліга Парі-Матч". В новому сезоні, як і в попередньому, 14 команд зіграють у два кола. Стартує чемпіонат 18 липня. У першому турі "Динамо" на виїзді зіграє з донецьким "Металургом", "Шахтар" вдома прийматиме "Олександрію", а "Дніпро" поїде в Ужгород до "Говерли".

Тим часом два матчі футбольних чемпіонатів України потрапили під підозру в договірній грі. Про це повідомив член Виконкому ФФУ Артем Франков. Йдеться про один матчі УПЛ і один матч Першої ліги. Обставини цих ігор будуть розглянуті комітетом з етики та чесної гри ФФУ, після чого матеріали передадуть до КДК ФФУ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі