Українська молодіжка обіграла Швейцарію, зробивши впевнений крок до Євро-2015

Поділитися
Українська молодіжка обіграла Швейцарію, зробивши впевнений крок до Євро-2015 Українська молодіжка обіграла Швейцарію
Молодіжна збірна України виграла черговий важливий матч у відбірному турнірі Євро-2015. Тепер українцям слід поставити переможну крапку в матчі з аутсайдером і чекати суперника по плей-офф.

Молодіжна збірна України виграла у Швейцарії 2:0 в матчі 7-го туру групового турніру кваліфікації Євро-2015, зробивши впевнений крок до європейської першості.

Набравши 16 очок, українці закріпилися на 2-му місці турнірної таблиці, що дає можливість "синьо-жовтим" брати участь у плей-офф відбірного турніру. Нагадаємо, що в нокаут-раунду виходять переможці 10 груп, а також чотири найкращі команди, що посіли другі місця. На сьогоднішній день українці впевнено проходять в заповітну четвірку, і швидше за все продовжать боротьбу за 8 путівок у фінальну частину.

Підопічні Сергія Ковальця показали, що нинішній склад команди є гарним не тільки за іменами, а й іншим якостям, таким як командна гра, воля до перемоги і витримка. Після того, як на початку відбіркового турніру українці оступилися, програвши вдома Хорватії 0:2, вони вирівняли ситуацію і здолавши Швейцарії на виїзді 2:1 (а це, між іншим, частина команди, яка у віці до 17 років стала переможцем чемпіонату світу), повернулися в боротьбу. Потім послідувала нічия на виїзді з Хорватією.

Читайте також: Юніорська збірна України завоювала путівку на чемпіонат світу-2015

Напередодні гри зі Швейцарією українці впевнено займали другий рядок у турнірній таблиці. Як би те ні було, але на шляху до плей-офф команді Ковальця слід було зробити ще один крок. "Синьо-жовтих" влаштовувала навіть нічия, проте, як виявилося, українські хлопці - максималісти.

Нейтралізувавши суперника в період найбільшої активності її, українські футболісти двічі завдали вирішальні удари. У першому таймі динамівець Дмитро Рижук буквально проштовхнув м'яч у сітку воріт швейцарців. А на 77-й хвилині, коли за другу жовту був видалений Маттео Феделе, Редван Мемешев з "Волині" подвоїв рахунок точним ударом головою.

Україна U-21 - Швейцарія U-21 2:0

Голи: Рижук, 7 (0:1). Мемешев, 77 (0:2).

Україна U21: Коваль, Костевич, Караваєв (Мемешев, 71), Рижук, Калитвинцев, Бабенко, Будковський, Насонов, Малиновський (Буяльський, 60), Малишев (Приндета, 87), Неплях

Швейцарія U21: Мвого, Хадергенай (Родрігес, 46), Алиджи, Анга, Джимсіті, Аджеті, Буф (Бертоне, 46), Феделе, Фрей, Евтич, Фройлер (Табаковіч, 81)

Попередження: Бабенко, Караваєв, Коваль, Костевич - Феделе, Евтич.

Вилучення: Феделе, 73.

4 вересня. Черкаси. Стадіон "Центральний".

Заключний матч групового турніру українці проведуть 8 вересня - у Черкасах підопічні Ковальця прийматимуть Ліхтенштейн. Початок зустрічі - о 19:30. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі