Українська легкоатлетка Олянівська дискваліфікована на чотири роки

Поділитися
Українська легкоатлетка Олянівська дискваліфікована на чотири роки Термін дискваліфікації триватиме до 29 листопада 2019 року © uaf.org.ua
Спортсменка покарана за порушення антидопінгових правил.

Українська легкоатлетка у змаганнях зі спортивної ходьби Людмила Олянівська отримала чотирирічну дискваліфікацію за порушення антидопінгових правил.

Таке рішення було прийнято на засіданні Виконкому Федерації легкої атлетики України 31 січня, передає офіційний сайт ФЛАУ.

Термін дискваліфікації Олянівської відраховується від 30 листопада 2015 року і триватиме до 29 листопада 2019. При цьому всі результати спортсменки за період з 9 листопада по 30 листопада 2015 року будуть анульовані.

В період дискваліфікації Людмилі заборонено брати участь у будь-яких змаганнях і заходах, пов'язаних з легкою атлетикою. Зазначимо, що ФЛАУ не уточнює, який саме заборонений препарат приймала легкоатлетка.

Нагадаємо, що у вересні 2015 року Людмила Олянівська завоювала бронзову нагороду у спортивній ходьбі на 20 км на чемпіонаті світу з легкої атлетики в Пекіні.

Тоді вона поступилася двом китаянкам Лю Хун і Люй Сючжи. Через кілька тижнів українка виграла престижну багатоденку в Китаї. За підсумками 2015-го ФЛАУ визнала Олянівську найкращою спортсменкою року.

Раніше українська легкоатлетка Анастасія Мохнюк зізналася у вживанні допінгу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі