Українська чемпіонка світу з біатлону Валя Семеренко може повернутися в січні

Поділитися
Українська чемпіонка світу з біатлону Валя Семеренко може повернутися в січні Семеренко відновила тренування © sport.bigmir.net
Біатлоністка вже тренується і набирає форму.

Чемпіонка світу 2015 року з біатлону Валентина Семеренко може відкрити для себе сезон вже на п'ятому етапі Кубка світу в Рупольдінгу, який пройде 10-15 січня. Про це повідомив старший тренер жіночої збірної України Урош Вєлєпєц.

"Валя Семеренко 13 і 14 грудня тренувалася в Поклюці разом з Олею Абрамової, яка приїхала на збір. Я бачив Валю, вона сміється, задоволена, тренується. В якому вона стані, дуже складно сказати. Думаю, через тиждень у нас буде більше інформації. Треба з командою провести кілька тренувань.

Залежно від того, що покаже збір в Поклюці, будемо думати, чи послати її на Кубок IBU в Арбер одразу після Нового року. Якщо вона нас здивує, то можна забрати її у Рупольдинг на Кубок світу. Але на це питання поки немає відповіді", - сказав Вєлєпєц під час веб-конференції на XSport.ua.

Ще в серпні повідомлялося, що Семеренко пропустить весь сезон "через проблеми зі здоров'ям", проте ситуація виявилася не такою критичною.

Варто відзначити, що за підсумками 2015 року Валентина Семеренко була визнана найкращою спортсменкою України разом з борцем Жаном Беленюком, який також став чемпіоном світу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі