Українка обіграла екс-першу ракетку світу на турнірі в Стамбулі

Поділитися
Українка обіграла екс-першу ракетку світу на турнірі в Стамбулі Бондаренко-молодша пройшла у друге коло © btu.org.ua
Катерина Бондаренко подолала опір Вільямс-старшої, сіяної під першим номером.

Українська тенісистка Катерина Бондаренко стала автором сенсації на турнірі WTA у Стамбулі (призовий фонд - 250 тисяч доларів). У першому раунді Бондаренко обіграла Вінус Вільямс, сіяну на турнірі під першим номером.

Українка виграла перший сет, впевнено лідирувала і в другому (5:2), але екс-перша ракетка світу все ж зуміла зачепитися за тай-брейк. Щоправда, там все одно у вирішальний момент помилилася, віддав сет і матч Бондаренко - 6-4, 7-6(4). Це друга перемога Бондаренко-молодшої над Вільямс-старшою. Рахунок особистих зустрічей між ними тепер став рівним - 2:2.

Відзначимо, що в наступному раунді Бондаренко може зіграти з іншою українкою - Ольгою Савчук, якщо вона виграє у Мони Бартель з Німеччини.

У другий раунд вийшла також Леся Цуренко, яка обіграла росіянку Дар'ю Гаврилову (7-6(2), 3-6, 6-3). А ось Еліна Світоліна, посіяна на турнірі під другим номером, несподівано програла вже в першому колі. Українка поступилася словачці Магдалені Рибаріковой (1-6, 3-6).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі